Ventura dorëhiqet, por me një kusht (Video)

Ventura dorëhiqet, por me një kusht (Video)

Giampiero Ventura është përgjigjur me “PO”, kur u pyet nëse do të jap dorëheqje nga Kombëtarja e Italisë.

Megjithatë, mediat italiane thonë se ai ka kërkuar një shpërblim prej 700 mijë euro në rast largimi.

U raportua më parë si ish-trajneri i Torinos kishte refuzuar të jepte dorëheqjen, pasi donte rreth 2.6 milionë euro, por “Premium Sport” beson se ai është i gatshëm të largohet me shpërblim 700 mijë euro.

“A do të japësh dorëheqjen apo jo? A premtoni? Dhe ai u përgjigj me një “Po” të lodhur”.

You may also like

Aksident mes pesë veturave në Fushë-Kosovë

Një aksident zinxhiror ka ndodhur në rrugën Fushë-Kosovë