Veseli për vonesat e deputetëve: Nuk mund të ju presim me i krye rangët e shpisë

Veseli për vonesat e deputetëve: Nuk mund të ju presim me i krye rangët e shpisë

“Nuk mund të ju presim me i krye rangët e shpisë’, tha Veseli duke u referuar mungesës se deputetëve në seancë, kur u votua për rekomandimet e Qeverise për ngritje pagash ku disa deputet të VV erdhën me vonesë, transmeton Kosova Post.

You may also like

Kosova pret rekomandime pozitive nga Holanda për liberalizimin e vizave

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Behgjet