Vetëvendosje një grup kuvendar, por të ndarë në dy taborre

Vetëvendosje një grup kuvendar, por të ndarë në dy taborre

Në një grup parlamentar por shumë të tensionuar, janë deputetë të Vetëvendosjes të cilët janë të ndarë në dy grupe krahu i Kurtit dhe ai i Molliqajt, shkruan Kosova Post.

Të ulur në ulëset e tyre në Kuvendin e Kosovës, këta deputet tash dukshëm po reflektojnë ndasinë e tyre.

Ajo që bije sot në sy derisa Visar Imeri dhe Daradan Molliqaj ishin ulur afër dhe debatonin me njëri tjetrin, ngjashëm nuk po vepronte Albin Kurti dhe Fisnik Ismajli i cili ditëve të fundit po ‘bombardon’ Vetëvendosjen me deklaratat e tij.

Kurti dhe Ismajli të ulur në rendin e njëjtë e kanë vënë një distancë të dukshme me njëri tjetrin, derisa dikur thirreshin në zëmrën e përbashkët.

Derisa qëndrimi i Kurtit me Ismajlin ishte i tillë , ndryshe ishte komunikimi me deputetin Rexhep Selimin i cili po i qëndron besnik shefit të tij, por pa pasur raport të ftoftë edhe me kolegët e tij që u “rrebeluan” me Kurtin dhe u ndanë në dysh./Kosova Post.