Vritet brutalisht një shqiptar

Vritet brutalisht një shqiptar

Eshtë egzekutuar me tre plumba një shqiptar dhe gruaja e tij. Ngjarja e rëndë është raportuar edhe nga policia. Shtetasi i Malit të Zi Fadil Kaçaniq (64) dhe bashkëshortja e tij Fatima (63) janë vrarë në Ekuador, shkruan Portali RTCG.

Portali “Eltelegrafo” shkruan se Kaçaniq është vrarë me të shtëna nga arma e zjarrit, gjersa bashkëshortja e tij është vrarë me goditje të sendit të fortë në kokë.

Sipas informatave jozyrtare të medieve Kaçaniq u likuidua me tre plumba nga pistoleta.
Mediet thonë se Kaçaniq për shkak të trafikut të lëndëve narkotike ishte disa vite në burg, gjersa ishte i akuzuar edhe për grabitje.
Pak kohë më parë u lirua dhe po kryente dënimin me kusht.