Xhaka dhe Shaqiri, bëjnë këtë veprim pas përjashtimit të Behramit

Xhaka dhe Shaqiri, bëjnë këtë veprim pas përjashtimit të Behramit

Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri kanë qenë të gatshëm ta lënë Kombëtaren pas përjashtimit të Valon Behramit.

Lajmi konfirmohet nga ky i fundit, që ka arritur t’i qetësojë shokët e tij, përcjellë “Lajmi.net”.

“Ata kanë pasur arsye shumë të forta ta lënë këtë kombëtare. Unë kam tentuar t’i qetësoj dhe të komunikoj me ta”, deklaroi Behrami.

“Sekretari i Përgjithshëm më ka ftuar që ti qetësoj shokët e mi”.

“Unë e kam bërë këtë sepse kam dëshirë të bashkoj njerëz dhe jo ti ndaj ata”, shtoi ai.