Kryeministri Zoran Zaev, gjatë konferencës së përbashkët me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, ka përshëndetur dialogun ndërmjet Prishtinës dhe të Beogradit.

Ai ka vlerësuar se arritja e marrëveshjes së paqes është jetike për të gjithë rajonin. Zaev ka thënë se është e rëndësishme që liderët e rajonit të jenë së bashku dhe të punojnë për rajonin.

Zaev ka thënë se ndërmjet dy vendeve do të hapen mundësi të reja për bashkëpunim.

You may also like

Thaçi heq dilemat: Unë flej si ‘qingj’ sepse nuk jam në rrugë të gabuar

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi u ka hekur