Zemërohen me mjekët, sulmojnë policët

Zemërohen me mjekët, sulmojnë policët

Tre persona janë arrestuar në Istog, pasi që të njëjtit pas konstatimit nga mjeku kujdestar se axha i tyre nuk kishte shenja jete, të dyshuarit ishin revoltuar ndaj personelit mjekësor dhe gjatë ndërhyrjes policore të njëjtit kanë penguar dhe sulmuar fizikisht zyrtarët policorë.

Me vendim të prokurorit rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt./kp/