“Krimi” i heshtjes

Ndërsa opinioni publik po gëlon nga debatet e zjarrta rreth të drejtave të grave në shoqëri, pozita e këtyre të fundit, nuk është që po përmirësohet aq shpejt, shkruan Kosova Post. Masat e reja për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, të ndërmarra së fundi nga Qeveria e Republikës së Kosovës, janë duke u shpërfillur … Vazhdoni me leximin e “Krimi” i heshtjes