Më të rejat

Shqipëri: SHBA aktivizon Shtabin e Forcave Speciale për Evropën

Sulmohet baza e SHBA-së

Një kompleks i trupave amerikane dhe luftëtarëve të opozitës siriane të mbështetur nga SHBA në Sirinë lindore u sulmua sot...

Më të lexuarat

RAJON

BOTË

SPORT

SHËNDETSI

EKONOMI

ROZE

KURIOZITETE

AUTO-TECH