December 15, 2018
valdrin lluka

valdrin lluka

Matoshi e Lluka konfirmojnë mbështetjen për projektet madhore të Gjilanit

Kryesore Lajme
Ministri i Mjedisit dhe Planifikiit Hapësinor, Fatmir Matoshi dhe ai i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, kanë konfirmuar mbështetjen për projektet e mëdha për Gjilanin që janë duke u ...
Read more Comments Off on Matoshi e Lluka konfirmojnë mbështetjen për projektet madhore të Gjilanit

Marrëveshja e interkoneksionit me Serbinë, Kosova humb rreth 22 milionë euro në vit

Kryesore Lajme
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka po merr pjesë në Konferencën “Berlin Energy Transition Dialogue”, organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ministria e Ekonomisë dhe Energjisë ...
Read more Comments Off on Marrëveshja e interkoneksionit me Serbinë, Kosova humb rreth 22 milionë euro në vit

Ministri Lluka nuk e mohon rritjen e energjisë elektrike

Kryesore Lajme
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, nuk e ka mohuar rezultatin e Institutit GAP se çmimi i rrymës mund të rritet për 44 për qind, nga ai aktual ...
Read more Comments Off on Ministri Lluka nuk e mohon rritjen e energjisë elektrike

Ministri Lluka u premton fshatrave të Prizrenit investime në rrjetin e ujësjellësit

Kryesore Lajme
Qeveria e Kosovës, së bashku me Komunën e Prizrenit është e gatshme që investojë në mënyrë që fshatrat e kësaj komune të integrohen në rrjetin e ujësjellësit dhe ...
Read more Comments Off on Ministri Lluka u premton fshatrave të Prizrenit investime në rrjetin e ujësjellësit

Ministri Lluka, pjesë e samitit të investimeve në Londër

Kryesore Lajme
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka së bashku me Kryeministrin Ramush Haradinaj, po merr pjesë në Samitin e Investimeve të Ballkanit Perëndimor në Londër të organizuar nga Banka ...
Read more Comments Off on Ministri Lluka, pjesë e samitit të investimeve në Londër

Hapen zyrat e reja të Kompanisë ‘KiK XXL&evroTarget; LLC’

Kryesore Lajme
Kompania gjermano-kosovare “KiK XXL&evroTarget; LLC” sot pasdite ka hapur zyrat e reja në Prishtinë, e cila ka për synim rritjen e punësimit në Kosovë. Kjo kompani është krijuar ...
Read more Comments Off on Hapen zyrat e reja të Kompanisë ‘KiK XXL&evroTarget; LLC’

Lluka: Termocentrali i ri Kosovës i garanton pavarësi energjetike

Ekonomi Kryesore Lajme
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka përmes një postimi në Facebook,  ka thënë se ndërtimi i termocentralit të ri do të sjellë mundësi të mëdha punësimi dhe zhvillimi ...
Read more Comments Off on Lluka: Termocentrali i ri Kosovës i garanton pavarësi energjetike

Lluka: Ligji për Efiçiencë të Energjisë nga sot është i hapur për diskutim publik

Kryesore Lajme
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, përmes një postimi në facebook, ka njoftuar se Ligji për efiçiencë që nga sot është i hapur për diskutim publik, ligj ky ...
Read more Comments Off on Lluka: Ligji për Efiçiencë të Energjisë nga sot është i hapur për diskutim publik

Kush është ndotësi më i madh i ajrit sipas Llukës?

Kryesore Lajme
Ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka, ka dhënë disa shifra për matësit me të mëdhenj të ajrit në bazë të një studimi nga Banka Botërore që po bënë ...
Read more Comments Off on Kush është ndotësi më i madh i ajrit sipas Llukës?

Miratohet Strategjia e Energjisë 2017-2026

Kryesore Lajme
Kuvendi i Kosovës ka miratuar Strategjinë e Energjisë të Republikës së Kosovës 2017-2026. Kjo strategji mori 41 vota për, 18 kundër dhe 9 abstenime. Megjithatë, gjatë diskutimit, pati ...
Read more Comments Off on Miratohet Strategjia e Energjisë 2017-2026