Kalendari Historik

Kalendari historik

Kalendari historik, 12 Shkurt

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 12 shkurt, shkruan KosovaPost. 12 shkurt 1912 – Perandori 6-vjeçar...

Kalendari historik, 27 tetor

Kalendari historik, 11 Shkurt

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 11 shkurt, përcjell KosovaPost. 10 shkurt 1074 – Mahmut Kashgarliu...

Kalendari historik, 16 tetor

Kalendari historik, 10 Shkurt

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 10 shkurt, transmeton KosovaPost. 10 shkurt 1074 – Mahmut Kashgarliu...

Kalendari historik, 16 tetor

Kalendari historik, 4 shkurt

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 4 shkurt, transmeton Kosova Post. 4 shkurt 1871 – Sheh Shamili,...

Page 1 of 11 1 2 11

Te fundit

Te tjera nga rubrika

Më të lexuarat