Ahmeti dhe Veliaj zotohen për vazhdimin e bashkëpunimit (Foto)

Ahmeti dhe Veliaj zotohen për vazhdimin e bashkëpunimit (Foto)

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me nënkryetarin e komunës, drejtorët dhe kabinetin, vizituam Kryetarin e Bashkisë e Tiranës, Erion Veliaj.

Ahmeti ka postuar disa fotografi në facebook, dhe ka shkruar se në këtë takim të përzemërt u njoftuan me projektet që po realizohen aktualisht në Tiranë, si dhe u zotuan për vazhdimin e bashkëpunimit në mes të dy kryeqyteteve./KP/

You may also like

Ish-ambasadori amerikan në Beograd: Serbia nuk duhet të pranojë asnjë favor për integrimin në BE, në shkëmbim të krijimit të FAK-ut

Serbia për asnjë çmim nuk duhet të pranojë