Arrestohen dy kosovarë në mes të Beogradit

Arrestohen dy kosovarë në mes të Beogradit

Dy kosovarë nga Prizreni janë arrestuar dje në Beograd pasi kanë bërë grafitet me emrin e UÇK’së në veturën që ishte mbuluar me borë të një qytetari serb.

Dy kosovarët me inicialët SH.B. dhe D.K., janë arrestuar dhe ju është vënë masa e burgimit prej 55 ditë në Beograd, njofton “Novosti”.

Një qytetar serb ka reaguar menjëherë kur e ka parë mbishkrimin në veturën e tij dhe ka lajmëruar policinë e qytetit, ku të njëjtit kanë arritur të identifikojë dy kosovarët në lidhje me këtë rast./GM