Arrestohet kryetari i komunës së Novo-Sellos, bashkë me gruan dhe djalin

Arrestohet kryetari i komunës së Novo-Sellos, bashkë me gruan dhe djalin

Eshtë ndaluar një kryetar komune i cili dyshohet se po bënte kontrabande cigaresht nëpërmjet kufirirt.

Eshte prangoset kryetari i komunës së Novo-Sellos, Boro Stojçev nën dyshim për kontrabandë cigaresh.

Ai është kapur mbrëmjen e djeshme së bashku me gruan dhe djalin e tij si dhe me një tjetër bashkëpunëtor.

Ndalimi i djeshëm është shoqëruar edhe me të shtëna armësh. Dyshohet se janë konfiskuar dy vetura të mbushura me cigare kontrabandë.s.n.

Image result for Boro Stojçev