Arrestohet një i dyshuar për falsifikim të vërtetimeve për invalidët e luftës

Arrestohet një i dyshuar për falsifikim të vërtetimeve për invalidët e luftës

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për falsifikim të dokumenteve.
Sipas njoftimit ai ka bërë falsifikime të vërtetimeve për invalidët e luftës.

“Me 10.07.2018 me urdhër të prokurorit, nën dyshimin se ka bërë falsifikimin e vërtetimeve për invalidët e luftës, është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në mbajtje”, thuhet në njoftim.