Çun Lajçi selam Nexhat Dacit: Si mund të thuash që meritori për Rambujen ishte Thaçi?

Çun Lajçi selam Nexhat Dacit: Si mund të thuash që meritori për Rambujen ishte Thaçi?

Aktori i njohur kosovarë Çun Lajçi, e quan frikacak profesorin dhe akademikun Nexhat Dacin, pasi që ky i fundit ka thënë se meritorë për Rambujen ishte Thaçi dhe se Rugova ishte në të njejtën vi me të, shkruan Kosova Post.

“Po qysh po ju rreh e po ju blen të gjithëve, he dritë mos pafshi”, shkruan ndër të tjera Lajçi në profilin e tij zyrtarë në facebook, derisa ia ka përmendur me rend të gjitha deklarat e tij që i ka thënë gjer më tani lidhur me ngjarjet politike në vend.

Ky është postimi i plotë: