Hoxhaj: Fitorja i takon vetëm një koalicioni dhe ajo është përcaktuar paraprakisht

Hoxhaj: Fitorja i takon vetëm një koalicioni dhe ajo është përcaktuar paraprakisht

Sot në përmbylljen e fushatës se PAN-it, i kontaktuar nga KosovaPost ,nënkryetari i Partisë Demokratike Enver Hoxha tha se fitorja është e pandalshme dhe ajo fitore sipas tij i takon vetëm një koalicioni dhe ajo është përcaktuar paraprakisht.

KosovaPost: Zotri Hoxhaj pse duhet qytetarët e Kosovës ta votojnë koalicionin PAN?

“Ky është koalicion i cili donë ta kompleton sovranitetin, do ta përmbyll shtetndërtimin dhe është vendimtar i cili do të jetë në drejtim të zhvillimit ekonomikë të vendit dhe është koalicion jo vetëm i fitorës por i shpejëtsisë dhe ky vend ka nevojë për shpejtësi me levizë përpara.

Fitorja do të jetë e madhe, fitorja është e pandalshme dhe fitorja i takon vetëm një koalicioni dhe ajo është përcaktuar paraprakisht por ne i ftojmë qytetarët e Kosovës që sa me më shumë vota ta mbështesim këtë koalicion i cili do ta frymzonte të ardhmen e këtij vendi’ ka thëne Hoxha i cili njiherit ështe edhe kandidat per deputet në listen e koalicionit PAN.

You may also like

Detaje nga aksidenti ku 20 vjeçari kosovar mbet i vdekur në Slloveni (Foto)

20 vjeçari Mersel Xhavit Zmalaj nga Grejkoci i