Ja me çka merrej vrasësi i gruas dhe vajzës në Gjakovë (Foto)

Ja me çka merrej vrasësi i gruas dhe vajzës në Gjakovë (Foto)

Pjetër Ndrecaj nga fshati Bitesh i Gjakovës kreu një krim të rënd mbrëmë duke vrarë bashkëshorten dhe vajzën e tij.

Mirëpo, me çfarë merrej ky vrasës?. Në profilin e tij në “Facebook” ai ka të postuar një sërë fotosh, duke përfshirë edhe ato me armë / pushkë automatike.

Sipas raportimeve, Nrecaj ishte në shtëpinë e prindërve të gruas së tij, me të cilën ishte në proces të shkurorëzimit.