Konfiskohen 12 aparate të lojërave në Prishtinë

Konfiskohen 12 aparate të lojërave në Prishtinë

Në Prishtinë gjatë ditës së djeshme janë konfiskuar 12 aparate të lojërave të fatit nën dyshimin se ishin të pa doganuara.

“Me vendim të gjykatës është bastisur prona e të dyshuarit mashkull K-Shqiptar, me ç’rast  janë gjetur dhe konfiskuar 12 (dymbëdhjetë) aparate të lojërave dyshohet të padoganuara”, thuhet në raportin policor.

Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë  të rregullt. /kp/