Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 33 euro për një javë?

Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 33 euro për një javë?

Gjatë javës së fundi të qeverisjes së tij në Komunën e Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka shpenzuar 33.60 Euro nga paratë publike.

Tahiri ishte zotuar se do publikonte shpenzimet e zyrës së tij gjatë tërë qeverisjes së tij.

Në njoftimin e komunës thuhet se për mallra dhe shërbime ka shpenzuar gjithsejtë: 33.60 Euro. /pp/.