Marramendëse, ja sa është shitur Kitara e Bob Dylan

Marramendëse, ja sa është shitur Kitara e Bob Dylan

Kitara e këngëtarit Bob Dylan, njëherit edhe nobelist i letërsisë është shitur nëpërmjet një ankandi.

Këtë kitarë këngëtari i famshëm e ka përdorë në koncertet e viteve të 70-ta dhe është shitur në një shumë prej 400 mijë dollarëve.

Ankandi është mbajtur në Dallas dhe blerësi i kësaj kitare ka dashur që të mbetet anonim, edhe pse i ka numëruar 396.500 dollarë për këtë instrument.

Image

You may also like

Mussolini: Në gjyq kush ofendon gjyshin tim, Benito Mussolinin

Jo vetëm kundër shpifjes, por edhe kundër ofendimit.