Mënyrat natyrale për balancimin e hormoneve

Mënyrat natyrale për balancimin e hormoneve

Prodhimi normal i hormoneve ka një efekt të thellë në shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Pra, nëse trupi juaj përjeton ndonjë ndryshim në nivelet e hormoneve, mund të vuani nga shumë simptoma jo të këndshme duke filluar me lëkurën e thatë, lodhjen dhe ndryshimet e humorit, duke përfunduar me PMS, shtim në peshë, dhe migrenë.

Për fat të mirë, ju mund të përmirësoni shëndetin tuaj hormonal duke futur disa zakone të reja në stilin tuaj të zakonshëm të jetesës.

Nëse ecni zbathur në një lëndinë me barë,plazh me rërë, apo edhe një rrugë konkrete do t’ju ndihmojë të thithni energjinë natyrale nga toka dhe të përmirësoni shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Përdorni vajra të ndryshëm si vajin e lavandës kjo do të do të rivendosë balancin tuaj emocional dhe do të përmirësojë gjumin tuaj natën duke trajtuar ndjenjat e ankthit, depresionit dhe stresit.

Për të arritur këtë efekt, shpërndani 5 pikat e vajit në shtëpi ose aplikojeni në qafë ose në duar.