Ndërron jetë veterani i arsimit Lush Tahir Bicaj

Ndërron jetë veterani i arsimit Lush Tahir Bicaj

Sot ndërroi jetë veterani i arsimit, Lush Tahir Bicaj, i cili rrjedh nga një familje patriotike dhe arsimdashëse, e cila vazhdimisht ishte e persekutuar nga regjimet antishqiptare serbo-jugosllave.

Lushi ishte nder mësuesit e parë në rrafshin e Dukagjinit.

Familja ka njoftuar se varrimi i të ndjerit bëhet nesër në ora 16:00, në varrezat e Banjës së Pejës./KP/.