Në Ulqin zbulohet nafta

Në Ulqin zbulohet nafta

Mali i Zi në nëndetin e vet ka 51 miliardë metër kub gaz natyror dhe 144 milion resurse të rrjedhshme, gjegjësisht 438 milion barela naftë.
Ky raport, siç u tha për CdM nga kjo kompani, vërteton vlerësimet që Mali i Zi “rri ulur” në nyjën e resurseve të çmuara të potencialit të pashfrytëzuar të Adriatikut lindor.

Energean është momentalisht i vetmi operator, me 100 për qind pjesëmarrje, në të ashtuquajturët blloqe në nëndetin e Ulqinit.

You may also like

Aksident mes pesë veturave në Fushë-Kosovë

Një aksident zinxhiror ka ndodhur në rrugën Fushë-Kosovë