Së shpejti filmi për Ilirët, bashkëpunim mes Italisë, Kroacisë dhe Sllovenisë

Së shpejti filmi për Ilirët, bashkëpunim mes Italisë, Kroacisë dhe Sllovenisë

Shumë shpejtë një film të ri do të mund ta shohim gjatë vitit të ardhshëm, në ekranet e mëdha të kinemave shqiptare.

Ketë gjë e ka bërë të ditur aktori i njohur nga Kosova Fatmir Spahiu, i njohur si “Oki” te seriali shumë i dashur për publikun, “Kafeneja Jonë”.

Ai përmes një postimi në llogarinë e tij në “Facebook” ka bërë te ditur, se produksioni “Buka” do të jetë pjesë e projektit filmik të titulluar “Illyricvm”.

Po ashtu aktori tregon, se producentja e filmit është  Ankica Tilic, një emër i madh i kinematografisë evropiane, kurse regjisor dhe skenarist është Simon Bogojeviç Narath.

Aktori në postimin e tij ka falënderuar “Qendren Kinematografike të Kosovës” për votimin e projektit, i cili do të jetë pjesë e koproduksionit në Kroaci, Sllovenisë, Italisë dhe Kosovës.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

©