October 16, 2018
Broçkullat

Broçkullat

Broçkullat e Bulliqit e të Grudës me shokë

OP / ED
Shkruan: Bahri Bivolaku Nëse vijëzimi i kufirit sipas modalit të zonave kadastrale të komunave, të cilat e bëjnë shtetin e Kosovës të përcaktuar me marrëveshjen e Kumanovës dhe ...
Read more Comments Off on Broçkullat e Bulliqit e të Grudës me shokë