20 January, 2019 16:53
Fortë

Fortë

Ky është lëngu magjik që ua mban dhëmbët e pastër dhe të fortë

Shëndetësi
Mbushni gojën me çaj dhe gagarisni për një copë herë, në mënyrë që të hiqni pllakat dhe bakteret nga dhëmbët. Pa marrë parasysh se për çfarë çaji bëhet ...
Read more Comments Off on Ky është lëngu magjik që ua mban dhëmbët e pastër dhe të fortë

Kurteshi: VV është unike dhe e fortë, mos u bëni merak

Lajme
Pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit të përgjithshëm të Lëvizjes Vetëvendosje, ku u vendos që të shpallen zgjedhjet e rregullta për kryetar të partisë në fund të muajit ...
Read more Comments Off on Kurteshi: VV është unike dhe e fortë, mos u bëni merak