November 14, 2018
mënyra

mënyra

Mënyra efektive si të lehtësoni dhimbjen e dhëmbëve pa shkuar tek dentisti

Magazinë
Dhimbja e dhëmbit është padyshim një nga dhimbjet më të padurueshme që thuajse të gjithë e njihni. Në shumicën e rasteve ajo ndodh gjatë natës, kështu që është ...
Read more Comments Off on Mënyra efektive si të lehtësoni dhimbjen e dhëmbëve pa shkuar tek dentisti

Të vraposh (keq) është e rrezikshme për shëndetin

Shëndetësi
Pse vrapon? Për t’u dobësuar? Për t’u ndjerë më mirë, për të sfiduar veten, apo sepse është pa shpenzime dhe e lehtë? Secili nga mijëra të rinjtë shqiptarë ...
Read more Comments Off on Të vraposh (keq) është e rrezikshme për shëndetin

Vuani nga kapsllëku? Ja mënyrat natyrale për ta trajtuar

Shëndetësi
Kapsllëku është një kusht shëndetësor shumë i përhapur tek njerëzit. Disa nga faktorët që ndikojnë në kapsllëk janë dieta e varfër ushqimore, mungesa e aktivitetit fizik, konsumimi i ...
Read more Comments Off on Vuani nga kapsllëku? Ja mënyrat natyrale për ta trajtuar

Keni dhimbje koke? Kjo është mënyra më e thjeshtë dhe e shpejtë për ta ndalur dhimbjen!

Shëndetësi
Migrena është një nga ato gjëra që shumë lehtë mund të të shkatërrojë gjithë ditën tënde. Por kjo metodë duket se ka funksionuar për shumë persona. Kur përdorni ...
Read more Comments Off on Keni dhimbje koke? Kjo është mënyra më e thjeshtë dhe e shpejtë për ta ndalur dhimbjen!

Disa mënyra për menaxhimin e stresit

Shëndetësi
Të largosh stresin njëherë e përgjithmonë nuk është një detyrë e lehtë. Stresi shkaktohet nga shumë faktor të ndryshëm, dhe për disa nga ne, pak stres është në ...
Read more 0