December 15, 2018
Ministria e Zhvillimit Ekonomik

Ministria e Zhvillimit Ekonomik

Ligji për ndërmarrjen ‘Trepça’ nuk po zbatohet

Ekonomi Lajme
Ligji për ndërmarrjen “Trepça”, edhe dy vjet pas miratimit, nuk ka filluar të zbatohet, në mungesë të Statutit. Drejtues të “Trepçës” kërkojnë që sa më parë të miratohet ...
Read more Comments Off on Ligji për ndërmarrjen ‘Trepça’ nuk po zbatohet

Çfarë e pret MZHE-në nëse nuk e publikon kontratën për Autostradë

Kryesore Lajme
Pas më shumë se pesë vjetësh qëkur është shitur kompania për distribucion dhe furnizim të energjisë elektrike, për qytetarët kurrë nuk janë bërë të ditura detajet e marrëveshjes. ...
Read more Comments Off on Çfarë e pret MZHE-në nëse nuk e publikon kontratën për Autostradë

MZHE-ja garanton se nuk do të rritet çmimi i energjisë elektrike

Kryesore Lajme
Institucionet e vendit po vazhdojnë të garantojnë se çmimi i energjisë nuk do të rritet as pas 1 prillit, pavarësisht paralajmërimeve të ZRRE-së. Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin ...
Read more Comments Off on MZHE-ja garanton se nuk do të rritet çmimi i energjisë elektrike