January 18, 2018
Shpend Ahmeti

Shpend Ahmeti

Përfundon mbledhja e Kryesisë së VV-së, Ahmeti: Nuk është arritur ndonjë marrëveshje

Kryesore Lajme
Ka përfunduar mbledhja mes Kryesisë së Vetëvendosjes dhe Grupit Parlamentar të kësaj partie. Është arritur pajtim që të zhvillohen mbledhje të tilla edhe më tej, por për rrugëtimin ...
Read more Comments Off on Përfundon mbledhja e Kryesisë së VV-së, Ahmeti: Nuk është arritur ndonjë marrëveshje

Shpend Ahmeti jep dorëheqje nga VV javën e ardhshme, nëse marrëveshja nuk arrihet të hënën

Lajme
Kryesia e Lëvizjes Vetëvendosje do të takohet me Grupin Parlamentar të partisë të hënën për të kërkuar zgjidhje rreth përçarjes së partisë, ose për t’u ndarë përfundimisht. Gazeta ...
Read more Comments Off on Shpend Ahmeti jep dorëheqje nga VV javën e ardhshme, nëse marrëveshja nuk arrihet të hënën

Ahmeti: Dorëheqjet në VV janë humbje, pa marr parasysh nga cili këndvështrim e sheh

Kryesore Lajme
Dorëheqjet e njëpasnjëshme që po ndodhin brenda Lëvizjes Vetëvendosje, kanë bërë që të reagojë një nga anëtarët e Kryesisë së Lëvizjes, dhe njëherit kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmetin. ...
Read more Comments Off on Ahmeti: Dorëheqjet në VV janë humbje, pa marr parasysh nga cili këndvështrim e sheh

Shpendi largohet nga selia e VV-së (Foto)

Kryesore Lajme
Shpend Ahmeti është larguar nga mbledhja e Kryesisë me arsyetimin se ka takime tjera. Ai ka bërë të ditur se Albin Kurti është i vetmi kandidat deri më ...
Read more Comments Off on Shpendi largohet nga selia e VV-së (Foto)

Kryeministri Haradinaj i premton mbështetje Shpend Ahmetit

Kryesore Lajme
 Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj sot është takuar me kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti, me ç’rast kanë diskutuar për shumë çështje të rëndësisë së veçantë që kanë të ...
Read more Comments Off on Kryeministri Haradinaj i premton mbështetje Shpend Ahmetit

Kryetari Ahmeti dhe komandanti i KFOR-it flasin për sigurinë në Prishtinë

Kryesore Lajme
Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti priti sot në takim komandantin e ri të KFOR-it, Gjeneralin Salvatore Cuoci. Temë kryesore e këtij takimi ishte çështja e sigurisë ...
Read more Comments Off on Kryetari Ahmeti dhe komandanti i KFOR-it flasin për sigurinë në Prishtinë

Shpend Ahmeti lëshon mbledhjen e Kryesisë, ja çfarë thotë për dorëheqjen e Sejdiut

Kryesore Lajme
Shpend Ahmeti, ka lëshuar mbledhjen e Kryesisë së Vetëvendosjes, për arsye të cilat nuk dihen, edhe pse aryetimi i tij ishte se ka takime në komunë. Ai teksa ...
Read more Comments Off on Shpend Ahmeti lëshon mbledhjen e Kryesisë, ja çfarë thotë për dorëheqjen e Sejdiut

Ahmeti: Mbështetja e Qeverisë Turke do të vazhdoj edhe me renovimin e Xhamisë së Çarshisë (Foto)

Kryesore Lajme
Në kopshtin ‘Ngjyrat’ në Hajvali dhe kopshtin ‘Gëzimi ynë’ në Prishtinë, sot janë përuruar anekset dhe renovimi i tyre, projekte këto të financuara nga Agjencia TIKA, raporton Kosova ...
Read more Comments Off on Ahmeti: Mbështetja e Qeverisë Turke do të vazhdoj edhe me renovimin e Xhamisë së Çarshisë (Foto)

Kush gjuan mjete piroteknike, do të gjobitet me kaq para

Kryesore Lajme
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka nënshkruar urdhëresën për ndalimin e përdorimit të produkteve piroteknike në vendet e hapura publike, përkatësisht në tregje, rrugë dhe sheshe. ...
Read more Comments Off on Kush gjuan mjete piroteknike, do të gjobitet me kaq para

Takimi Shpend Ahmeti-Ramush Haradinaj, diskutohet bashkëpunimi mes Qeverisë dhe Komunës

Kryesore Lajme
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti, me të cilin diskutoi lidhur me bashkëpunimin ndërmjet Qeverisë dhe Komunës. Ndër temat e rëndësisë ...
Read more Comments Off on Takimi Shpend Ahmeti-Ramush Haradinaj, diskutohet bashkëpunimi mes Qeverisë dhe Komunës