December 19, 2018
Ushqimet

Ushqimet

Këto ushqime luftojnë stresin

Shëndetësi
Ndonjëherë për të luftuar stresin duhet vetëm të zgjidhni ushqimet e duhura. Nëse ju duket se keni humbur kontrollin dhe çdo gjë po shkon keq, merrni frymë thellë ...
Read more Comments Off on Këto ushqime luftojnë stresin

Thuani jo ilaçeve për kollë, bëjeni vetë (Video)

Shëndetësi
Nëse keni kollitje të vazhdueshme që po ju mundon, ilaçi i mëposhtëm mund të bëjë mrekulli. Mbi të gjitha, është një mundësi shumë më e mirë se sa ...
Read more Comments Off on Thuani jo ilaçeve për kollë, bëjeni vetë (Video)

Ushqimet që zvogëlojnë dëshirën për ëmbëlsira

Shëndetësi
Ëmbëlsirat janë diçka për të cilën, të gjithë ne lakmojmë dhe duket se na tërheqin si manget për shkak të përbërësve që rrisin disponimin, duke krijuar kështu edhe ...
Read more Comments Off on Ushqimet që zvogëlojnë dëshirën për ëmbëlsira

Dhjetë ushqimet më të mira kundër stresit

Shëndetësi
Kemi kaluar të gjithë këtë. Për shkak të stresit gjithnjë e më shumë ne duam ushqim të keq dhe duke rritur sasinë e hormoneve që stimulojnë prodhimin e ...
Read more Comments Off on Dhjetë ushqimet më të mira kundër stresit

Kujdes, këto ushqime mos i vendosni në mikrovalë

Shëndetësi
Dihet se mikrovala përdoret në shumë raste si rrugë e shpejtë për të ngohur gjellët. Edhe pse së fundmi njerëzit e shohin edhe si alternativë për të gatuar, ...
Read more Comments Off on Kujdes, këto ushqime mos i vendosni në mikrovalë

5 ushqimet që duhet të hani nëse jeni në përpjekje për të…

Shëndetësi
Seleniumi është një mineral që në doza të vogla, mund të ketë ndikim shumë të madh në mirëqenien e organizmit. Nga studimet klinike është vërtetuar se ky mineral ...
Read more Comments Off on 5 ushqimet që duhet të hani nëse jeni në përpjekje për të…

Ofrohet mbështetje për gratë e Krushës

Lajme
Ushqimi i gatuar nga gratë e Krushës u ofrua sot në Prishtinë, në kuadër të iniciativës solidarizuese për t’i mbështetur gratë sipërmarrëse nga Krusha. Ky aktivitet promovues u ...
Read more Comments Off on Ofrohet mbështetje për gratë e Krushës

Çfarë pasoja na sjell ushqimi që e hamë çdo ditë

Shëndetësi
Fusim në trup aq gjëra të ndryshme, sa që nëse sëmuremi është gati e pamundshme të gjejmë se çka e ka shkaktuar sëmundjen. Dhe çka nëse ju themi ...
Read more Comments Off on Çfarë pasoja na sjell ushqimi që e hamë çdo ditë

Ushqimet që ju ndihmojnë të luftoni aneminë

Shëndetësi
Ushqimet ndihmojnë që të luftohet anemia pasi ajo shfaqet kur numri i rruazave të kuqe të gjakut është shumë i ulët dhe niveli i hemoglobinës në gjak bie ...
Read more Comments Off on Ushqimet që ju ndihmojnë të luftoni aneminë

Ushqimi më i mirë për trurin sipas shkencës

Shëndetësi
Gjërat e shijshme jo gjithmonë janë të shëndetshme dhe e anasjellta. Ky është edhe rasti i bajameve. Ato përmbajnë shumë vitamina dhe elementë të tjerë që ju ndihmojnë ...
Read more Comments Off on Ushqimi më i mirë për trurin sipas shkencës