Vazhdon shqyrtimi i programit të Qeverisë 2017-2021

Vazhdon shqyrtimi i programit të Qeverisë 2017-2021

Deputetët e Kuvendit të Kosovës po vazhdojnë seancën plenare ku po shqyrtohet programi i Qeverisë së Republikës së Kosovës 2017-2021.

Gjatë ditës ky program u paraqit para deputetëve nga kryeministri Haradinaj, i cili tha se fokusohet në sundimin e ligjit, zhvillimin ekonomik, si dhe në integrimet euroatlantike.

Ndërsa, u kritikua nga opozita se pasi nuk specifikohet  se si do të realizohet. /KP/.

You may also like

Kush do ta zëvendësoj Buffon në Juventus?

Juventusi është në bisedime për ta transferuar Mattia