Janë publikuar dëshmitë e përfshirjes Ruse në bombardimin e karvanit humanitar në Aleppo. Pentagoni ka njoftuar zyrtarisht se në bazë të raporteve ...

Shmangni vdekjen e parakohëshme duke kontrolluar këta katër faktorë : rreziku – pirja e duhanit, dieta jo e shëndetshme, mosaktiviteti fizik dhe ...

A ju ka rastisur ndonjëherë të blini një palë këpucë të përsosura, por jeni zhgënjyer krejtësisht kur e keni kuptuar se janë ...