2 Nëntor 1938, koncert i Tefta Tashkos në ‘Luks’

2 Nëntor 1938, koncert i Tefta Tashkos në ‘Luks’

Përvjetorin e 28 të lindjes, këngëtarja e shquar Tefta Tashko, e festoi me dëgjuesit e saj. Më 2 Nëntor 1938, ajo dha koncert në kino­teatrin “Luks” të Korçës. E shoqëruar në piano nga profesori i Liceut Kombëtar Vinkler, ajo interpretoi pjesë klasike, këngë popullore, kompozime dhe aranzhime të kompozitorit Kristo Kono.

Për koncertin e saj të suksesshëm shkroi shtypi i kohës. /qmksh

You may also like

Njerëzit të cilët shohin vetëm zi e vetëm kritikojnë, s’i do as Zoti, mos i respektoni as ju!

Doktori i shkencave islame, Mustafa Bajrami, i cili