June 20, 2018
Kuriozitete

Kuriozitete

Kuriozitete

Për herë të parë projektohet aeroplani me dritare virtuale

Kompania ajrore Emirates Airline ka zbuluar një suitë të re të klasit të parë në bordin e avionit të saj të fundit që përmban dritaret virtuale. Në vend ...
Read more Comments Off on Për herë të parë projektohet aeroplani me dritare virtuale
Kuriozitete

E pabesueshme, Qiproja zbardhet nga bora (Video)

Një video amatore e shpërndarë të bën të mendosh dy herë se në cilin muaj jemi pasi gjithçka aty duket e bardhë. Gjithashtu, temperaturat që mbretëronin në 20 ...
Read more Comments Off on E pabesueshme, Qiproja zbardhet nga bora (Video)
Kuriozitete

Ushtari vjedh tankun dhe bën xhiro në qytet (Video)

Policia amerikane ka arrestuar një ushtar pasi ka vjedhur një automjet të blinduar të Gardës Kombëtare dhe ka dalë duke bërë xhiro si i çmendur nëpër qytet. Policia ...
Read more Comments Off on Ushtari vjedh tankun dhe bën xhiro në qytet (Video)
Botë Kryesore Kuriozitete

Notari francez dëshiron të bëhet njeriu i parë i cili kalon Oqeanin Paqësor me not

Notari francez Ben Lecomte i cili dëshiron të bëhet njeriu i parë i cili kalon Oqeanin Paqësor me not, maratonën e tij të notimit e nisi nga Japonia, ...
Read more Comments Off on Notari francez dëshiron të bëhet njeriu i parë i cili kalon Oqeanin Paqësor me not
Kuriozitete

Kështu ndikon në trupin tonë shikimi në telefon!

Është mrekullueshëm, por edhe frikshëm se sa ka ndryshuar teknologjia gjatë dekadës së fundit. Jo aq moti, telefonat me ekran me prekje që mund të lidhen në internet ...
Read more Comments Off on Kështu ndikon në trupin tonë shikimi në telefon!
Kuriozitete

Gates: Botës do t’i vijë fundi nga kjo sëmundje

Nëse ka ndonjë gjë që na ka mësuar historia, atëherë është se një sëmundje vdekjeprurëse do të krijohet dhe do të shpërndahet përgjatë globit. E kjo shumë lehtë ...
Read more Comments Off on Gates: Botës do t’i vijë fundi nga kjo sëmundje
Kuriozitete

10 shprehjet që do t’ju bëjnë të ‘dashuroheni’ në libra

Nëse lexon librat që lexojnë të gjithë, atëherë do të mendosh ashtu siç mendojnë të gjithë. – Haruki Murakami Çdo libër që ndihmon një fëmijë ta bëjë leximin ...
Read more Comments Off on 10 shprehjet që do t’ju bëjnë të ‘dashuroheni’ në libra
Kuriozitete

Këto gjera nuk duhet t’i merrni kurrë nga toka

Një unazë e bukur, një portofol i mbushur me para, një monedhë e vjetër, ose një palë kufje… Ne shpesh ndihemi të detyruar të marrim këto gjetje nga ...
Read more Comments Off on Këto gjera nuk duhet t’i merrni kurrë nga toka
Kuriozitete

A e keni ditur se çfarë shohin të verbërit në ëndërr?

Njerëzit të cilët kanë të lindur të verbër, ose bëhen të verbër në fillimin e jetës (para moshës deri në shtatë vjec), nuk përjetojnë imazhe vizuale kur ëndërrojnë. ...
Read more Comments Off on A e keni ditur se çfarë shohin të verbërit në ëndërr?
Kuriozitete

Në këtë shtet fluturimi zgjatë vetëm 8 minuta

Tetë minuta- aq zgjatë fluturimi në këtë vijë të re ajrore që është shpallur në trafikun ndërkombëtarë. Linja e kompanisë Aruba Airlindes e lidh Arubën, ishullin Karib nën ...
Read more Comments Off on Në këtë shtet fluturimi zgjatë vetëm 8 minuta