Eurodeputeti austriak porosit politikanët kosovarë: Luftojeni coronavirusin, jo njrëri-tjetrin

Anëtari i Parlamentit Europian, Lukas Mandl, iu ka bërë thirrje udhëheqësve kosovarë që të luftojnë koronavirusin dhe jo njëri-tjetrin.

Eurodeputeti austriak tha se në këto periudhë të vështirë Qeveria duhet të qëndrojë dhe jo të ketë një krizë politike.

“Zyrtarët e Kosovës duhet të rrinë bashkë në këto periudha të vështira dhe të mos e rrëzojnë Qeverinë e në vend të saj të krijojnë një krizë politike. Të kapërcejnë vështirësitë për hir të armikut tonë të përbashkët. Përmbusheni premtimet e juaja. Mos e luftoni njëri-tjetrin. Luftoni koronën!”, ka shkruar ai në Twitter.tg

 

Lukas Mandl

@lukasmandl

-officials should stick together at these difficult times, to keep the gvt instead of producing a political crisis, to overcome difficulties for the sake of our common enemy ( )

Të ngjajshme

Lajmi tjeter

Tjera nga rubrika