Graçanicë, arrestohet një femër shtetase e Serbisë

Graçanicë, arrestohet një femër shtetase e Serbisë

Gjatë kontrollit të dyshuarës femër shtetase e Serbisë është gjetur dhe është konfiskuar një qese me substancë të dyshuar narkotike.

Me vendim të prokurorit, rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.