Haradinaj: Mos ia bani gajlen Nismës e PDK-së ata janë si ‘mishi e thoni’ (Video)

Haradinaj: Mos ia bani gajlen Nismës e PDK-së ata janë si ‘mishi e thoni’ (Video)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj nuk sheh kurrfarë fërkimi dhe prishje të marrëdhënieve në mes të PDK dhe Nisma, përkundrazi i sheh në marrëdhënie të forta mes vete, raporton Kosova Post.

Derisa u pyet nga gazetarët se a ka rrezik për prishje koalicioni derisa vërehen fërkime ne mes te përfaqësuesve të koalicionit PDK-Nisma si dhe bojkotit nga Lista Serbe, Haradinaj nuk sheh kurrfarë rreziku derisa thotë se kush si ka punët më mirë sesa Nisma e PDK mes vete.

‘Oshtë një shprehje. Mos hin në mes të atyre që duhen shumë. Ma shumë se ata nuk duhet kërkosh, mos ia bani gajlen’ tha Haradinaj

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj nuk sheh kurfar fërkimi dhe prishje të marrëdhënieve në mes të PDK dhe Nisma, përkundrazi i sheh ne  marrëdhënie të forta mes vete, raporton Kosova Post.

Derisa u pyet nga gazetarët se a ka rrezik për prishje koalicioni derisa vërehen fërkime ne mes te përfaqësuesve të koalicionit PDK-Nisma si dhe bojkotit nga Lista Serbe, Haradinaj nuk sheh kurrfarë rreziku derisa thotë se kush si ka punët më mirë sesa Nisma e PDK mes vete.

‘Oshtë ni shprehje. Mos hin në mes të atyre që duhen shumë. Ma shumë se ata nuk duhet kërkush, mos ia bani gajlen’ tha Haradinaj”,  raporton Kosova Post.

Haradinaj: Mos ia bani gajlen Nismës e Pdk-së ata janë si ‘mishi e thoni’

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj nuk sheh kurrfarë fërkimi dhe prishje të marrëdhënieve në mes të PDK dhe Nisma, përkundrazi i sheh në marrëdhënie të forta mes vete, raporton Kosova Post.Artikullin e plotë mund ta lexoni në: https://kosovapost.net/haradinaj-mos-ia-bani-gajlen-nismes-e-pdk-se-ata-jane-si-mishi-e-thoni/

Posted by KosovaPost.net on Tuesday, June 26, 2018