Kush i bëri dhuratë romantike Majlindës? (Foto)

Kush i bëri dhuratë romantike Majlindës? (Foto)

Majlinda Zeka u bë nënë për herë të parë dhe kjo ndjenjë e bëri atë më të butë duke u përkushtuar vetëm djalit të saj.

Ajo asnjëherë nuk preferoi të flaës për ndarjen nga Majku por vetëm me postime rreth jetës së saj që ajo bën aktualisht.

Së fundmi ajo pranoi një dhuratë, ndonëse nuk dihet nga kush:

You may also like

Ahmeti: Kuvendi duhet të vendos kush do ta udhëheq dialogun, jo Thaçi

Një orë e gjysmë ka zgjatur tryeza e