January 16, 2018
Samsung Galaxy

Samsung Galaxy

Detajet e Samsung Galaxy S9 (Foto)

Tech
Kemi dëgjuar disa specifika të mundshme për telefonin e ri të Samsung – Galaxy S9, ndërsa telefoni do të bëhet zyrtar në Mobile World Congress muajin e ardhshëm. ...
Read more Comments Off on Detajet e Samsung Galaxy S9 (Foto)

Si do të duken Samsung Galaxy S9 dhe S9 Plus?

Tech
Së fundmi ka pasur një sërë rrjedhjesh të Samsung Galaxy S9, por një çift i ri i fotografive të reja na japin një nga pamjet më të afërta ...
Read more Comments Off on Si do të duken Samsung Galaxy S9 dhe S9 Plus?