Veseli viziton Adem Demaçin, e uron për 10 vjetorin e Pavarësisë

Veseli viziton Adem Demaçin, e uron për 10 vjetorin e Pavarësisë

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka vizituar sot Adem Demaçin në shtëpinë e tij.

Këtë e bëri të ditur Veseli përmes një postimi në facebook, duke thënë se askush më shumë prej të gjallëve sesa Adem Demaçi nuk bart mbi supe sakrificën në rrugën për liri dhe pavarësi.

Ja postimi i tij:

Askush më shumë prej të gjallëve sesa Adem Demaçi nuk bart mbi supe sakrificën në rrugën për liri dhe pavarësi. Një pjesë e historisë së Kosovës është historia e jetës së tij. Një takim emocional me Bacën Adem, në konakun e tij, për ta falënderuar dhe për t’ia uruar 10-vjetorin e Pavarësisë.