Musliu kërkon debat parlamentar për skandalin e mishit

Musliu kërkon debat parlamentar për skandalin e mishit

Deputetja e PDK-së Ganimete Musliu ka bërë kërkesë për mbajtjen e një debati parlamentar për skandalin e mishit, të ardhur nga Belgjika në Kosovë.

Pas kërkesës me nënshkrime i mbetet Kryesisë që në  mbledhjen e radhës  që ta fus në rendin e ditës këtë pikë.

You may also like

Kosova pret rekomandime pozitive nga Holanda për liberalizimin e vizave

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Behgjet