December 15, 2018
Agim Vuniqi

Agim Vuniqi

Kombi jeton aq sa jeton kujtimi për heronjte!

OP / ED
Agim Vuniqi Festat dhe kujtesa historike Kombi jeton aq sa jeton kujtimi për heronjte! Në momentin kur filloi të politizohet UÇK-ja për interesa të xhepit, pastaj kur u ...
Read more Comments Off on Kombi jeton aq sa jeton kujtimi për heronjte!

Uji i turbullt është testuar, por gota nuk është thyer

OP / ED
Shkruan: Agim Vuniqi Polarizimi në rritje rreth shfuqizimit te Gjykatës Speciale ripërtrijnë thirrjet e diplomatëve perëndimor për kujdes, dhe nuk janë aspak të favorshme për zyrtarët e krahut ...
Read more Comments Off on Uji i turbullt është testuar, por gota nuk është thyer

Karamele leshi në tezgjah

OP / ED
Shkruan: Agim Vuniqi Bisedime… me kushte, pa kushte, me flamuj, me himn, me karrige në OKB, me sovran tjetër të deleguar nga BE-ja, jo nga OKB-ja… “Ali Hoxha, ...
Read more Comments Off on Karamele leshi në tezgjah