Tag: Arabia Saudite

A po e braktis Trump Saudine?

A po e braktis Trump Saudine?

Për herë të parë, pas embargos se vendeve të gjirit ndaj Katarit presidenti Trump takohet me emirin e Katarit, transmeton KosovaPost. "Marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve janë të shkëlqyera dhe të ...

Page 1 of 10 1 2 10