19 January, 2019 20:39
ask

ask

“Ra taksa dhe Serbia harroi AKS-në dhe Ushtrinë e Kosovës”

Ekonomi Kryesore Lajme
Serbia kur përballet me Kosovën, fokusohet në një problem të ri dhe harron atë të vjetrin, ka thënë kryetari i partisë Serbia e Bashkuar, Dragan Markoviq Palma. Sipas ...
Read more Comments Off on “Ra taksa dhe Serbia harroi AKS-në dhe Ushtrinë e Kosovës”

Çmimet e produkteve bazë shënojnë rritje!

Kryesore Lajme
Çmimet e produkteve bazë për familjet kanë shënuar rritje këtë nëntor. Të dhënat e Agjencisë së Statistikave të Kosovës tregojnë për rritje të çmimit të produkteve nga mielli, ...
Read more Comments Off on Çmimet e produkteve bazë shënojnë rritje!

Ja sa do të jetë paga mesatare mujore në sektorin e tregtisë

Kryesore Lajme
Tregtia është sektori me numrin më të madh të ndërmarrjeve me 16.557 sosh ose 47.7%, pasuar nga shërbimet biznesore dhe shërbimet e tjera me 4.708 ndërmarrje ose 13.6%, ...
Read more Comments Off on Ja sa do të jetë paga mesatare mujore në sektorin e tregtisë

Rritet çmimi i bukës në Kosovë (Foto)

Ekonomi
Në muajin tetor të këtij viti janë rritur çmimet e ushqimeve në Kosovë, krahasuar nga muaji paraprak, tregojnë të dhënat e publikuara dje nga Agjencia e Statistikave të ...
Read more Comments Off on Rritet çmimi i bukës në Kosovë (Foto)

Rritet çmimi i bukës, rrymës dhe duhanit (Foto)

Ekonomi Kryesore
Janë rritur çmimet e bukëve dhe rrymës në Kosovë krahasuar me një vit më parë, tregojnë statistikat e publikuara nga Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK). Sipas raportit ...
Read more 0

Kosovë: Numri i lindjeve më shumë se dyfishi i numrit të vdekjeve

Lajme
Sipas të dhënave të fundit të Agjencisë së Statistikave (ASK) numri i popullsisl së Kosovës është 1.783.531. Siç thuhet në raportin e ASK-së, gjithsejt numri i vdekjeve në ...
Read more 0

Në 29 komuna ka më shumë votues se banorë!

Kryesore Lajme
Mbi 100 mijë qytetarë të Gjilanit kanë të drejtë vote në zgjedhjet lokale të 22 tetorit, ndonëse në këtë komunë të Anamoravës, sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës ...
Read more 0

A do të shkëmbehet themelimi i Ushtrisë së Kosovës me Asociacionin e Komunave Serbe?

Kryesore Lajme
Zgjedhjet lokale pritet të mbahen më 22 tetor, ndërsa politikanët do të jenë në fushatë rreth një muaj. Kjo bënë që të shtyhet themelimi i Asociacionit të Komunave ...
Read more 0