20 January, 2019 16:56
Bedri Hamza

Bedri Hamza

Hamza inkurajon përfaqësuesit e BERZh-it për mbështetje të sektorit privat

Ekonomi Kryesore
Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka pritur sot në takim drejtoreshën për Ballkanin Perëndimor të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZh) Zsuzsanna Hargitai, ku diskutuan në lidhje ...
Read more Comments Off on Hamza inkurajon përfaqësuesit e BERZh-it për mbështetje të sektorit privat

ATK e orientuar në luftimin e ekonomisë joformale

Ekonomi Kryesore
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ka shënuar sot 19 vjetorin e themelimit të saj, raporton KosovaPost. Më këtë rast, Ministri i Financave, Bedri Hamza, pasi përgëzoi Administratën Tatimore për arritjet, ...
Read more Comments Off on ATK e orientuar në luftimin e ekonomisë joformale

‘Komunat do të kenë rritje të buxhetit dhe granteve këtë vit’

Kryesore Lajme
Kreu i Qeverisë së Kosovës Ramush Haradinaj, ka mbledhur sot në takim kryetarët e komunave, ndërsa ka prezantuar prioritetet  ekonomike të Qeverisë për zhvillimin ekonomik lokal, transmeton Kosova ...
Read more Comments Off on ‘Komunat do të kenë rritje të buxhetit dhe granteve këtë vit’

Themelohet Bordi i Ankesave ndaj vendimeve të Doganës dhe ATK-së

Ekonomi Kryesore
Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka marr vendim sot për themelimin e Bordit të Ankesave, i cili do të zgjidh ankesat e bizneseve ndaj vendimeve të Doganës dhe ...
Read more Comments Off on Themelohet Bordi i Ankesave ndaj vendimeve të Doganës dhe ATK-së

Ministri Hamza ‘përplaset’ me deputetin e LDK-së

Ekonomi Kryesore
Në kuvendin e Kosovës po vazhdon seanca plenare, në të cilën po shqyrtohet për herë të parë Projektligji mbi ndarjen buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për ...
Read more Comments Off on Ministri Hamza ‘përplaset’ me deputetin e LDK-së

A ka buxhet Kosova për transformimin e FSK-së në ushtri?

Kryesore Lajme
Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënës se Kosova ka buxhet të mjaftueshëm për të mbuluar çështjen e themelimit të Ushtrisë së Kosovës. Këtë Ministri Hamza e ka ...
Read more Comments Off on A ka buxhet Kosova për transformimin e FSK-së në ushtri?

Ministria e Financave me reforma në tatime

Kryesore Lajme
Me qëllim të zbatimit të reformave fiskale, Ministri i Financave Bedri Hamza, siç thuhet në komunikatë, përveç që ka sjellë në fuqi vendimet për lirim nga tatimi doganor ...
Read more Comments Off on Ministria e Financave me reforma në tatime

10 vjetori i Pavarësisë, Qeveria ndan 600 mijë euro

Kryesore Lajme
Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e ...
Read more Comments Off on 10 vjetori i Pavarësisë, Qeveria ndan 600 mijë euro

Hamza garanton mbështetje financiare për Kompleksin Memorial të familjes Jashari

Ekonomi Kryesore Lajme
Me kërkesë të ministrit të Financave, Bedri Hamza, ai ka pritur sot në takim drejtorin e Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës, Idriz Blakaj, ku biseduan ...
Read more Comments Off on Hamza garanton mbështetje financiare për Kompleksin Memorial të familjes Jashari

Sllovenia e gatshme ta ndihmojë Kosovën në implementimin e reformës së TVSH-së

Kryesore Lajme
Ministri i Financave Bedri Hamza gjendet për vizitë zyrtare në Slloveni ku është pritur në takim nga ministrja e Financave të Sllovenisë Mateja Vranicar Erman, ku diskutuan për ...
Read more Comments Off on Sllovenia e gatshme ta ndihmojë Kosovën në implementimin e reformës së TVSH-së