January 16, 2018
brukseli

brukseli

BE ia merr Polonisë të drejtën e votimit?!

Botë
Komisioni Evropian mund të nisë sot procesin e heqjes së të drejtës së votimit polak në BE, raporton Reuters duke iu referuar një zyrtari të BE-së dhe shton ...
Read more Comments Off on BE ia merr Polonisë të drejtën e votimit?!

Serbia, sërish kërcnon! Kosova, mrizon!

Kryesore OP / ED
Shkruan: Fadil Maloku 1. Retorika e fundit serbe, rreth gatishmërisë për “t’u risakrifikuar, në altarin e “djepit, dhe Jerusalemit” serb (kështu e ka identifikuar ish politika millosheviqiane, Kosovën!), ...
Read more Comments Off on Serbia, sërish kërcnon! Kosova, mrizon!