20 January, 2019 16:56
Dhëmbët

Dhëmbët

Vaji i kokosit bën mrekulli në dhëmbët e juaj

Shëndetësi
Dëshira më e madhe e shumë njerëz është të kenë dhëmbë të bardhë. Por shumë njerëz nuk arrijnë të kujdesen mirë për dhëmbët e tyre dhe sipas Qendrës ...
Read more Comments Off on Vaji i kokosit bën mrekulli në dhëmbët e juaj

Kujdes, këto ushqime dëmtojnë dhëmbët!

Shëndetësi
Ne shkojmë shpesh te dentisti, refuzojmë ushqime të ëmbla dhe kujdesemi edhe se çfarë hamë por shpesh herë edhe nuk ia dalim. Shumë prej nesh nuk e dimë ...
Read more Comments Off on Kujdes, këto ushqime dëmtojnë dhëmbët!

Si të lehtësoni dhimbjen e dhëmbëve

Shëndetësi
Dhimbja e dhëmbit është padyshim një nga dhimbjet më të padurueshme që thuajse të gjithë e njihni. Në shumicën e rasteve ajo ndodh gjatë natës, kështu që është ...
Read more Comments Off on Si të lehtësoni dhimbjen e dhëmbëve

Njihuni me ushqimet që ju forcojnë dhëmbët

Shëndetësi
Për të pasur një gojë të shëndetshme dhe të bukur, duhet të kurojmë dhëmbët tona. Ekzistojnë disa ushqime që duhet të bëhen pjesë e dietës sonë të shëndetshme ...
Read more Comments Off on Njihuni me ushqimet që ju forcojnë dhëmbët

Kjo është sëmundja që parandalon larja e dhëmbëve

Shëndetësi
Ka shumë arsye për të cilat duhet t’i lani dhëmbët në rregullisht. Ja një tjetër arsye  e fortë pse duhet! Themeluesi i Stomatologjisë së Stomatologjisë së Harley Street, ...
Read more Comments Off on Kjo është sëmundja që parandalon larja e dhëmbëve

Sekreti i Genta Ismajlit, këngëtarja përton t’i lajë dhëmbët!

Magazinë
U tregua shumë e sinqertë dhe simpatike kur në emisionin “Shiko Kush Luan” në Top Channel, rrëfeu njërin nga sekretet e saja. Këngëtarja Genta Ismajli, do duhej të ...
Read more Comments Off on Sekreti i Genta Ismajlit, këngëtarja përton t’i lajë dhëmbët!

Ky është lëngu magjik që ua mban dhëmbët e pastër dhe të fortë

Shëndetësi
Mbushni gojën me çaj dhe gagarisni për një copë herë, në mënyrë që të hiqni pllakat dhe bakteret nga dhëmbët. Pa marrë parasysh se për çfarë çaji bëhet ...
Read more Comments Off on Ky është lëngu magjik që ua mban dhëmbët e pastër dhe të fortë

Mënyra efektive si të lehtësoni dhimbjen e dhëmbëve pa shkuar tek dentisti

Magazinë
Dhimbja e dhëmbit është padyshim një nga dhimbjet më të padurueshme që thuajse të gjithë e njihni. Në shumicën e rasteve ajo ndodh gjatë natës, kështu që është ...
Read more Comments Off on Mënyra efektive si të lehtësoni dhimbjen e dhëmbëve pa shkuar tek dentisti

Problemet që sjellin dhëmbët e pjekurisë

Shëndetësi
Për një kohë të gjatë, njerëzve u është nevojitur dhëmbi i pjekurisë për përtypje normale. Dhëmbët e tillë fillojnë të shfaqen mes moshës 12 deri 25 vjet, ndërsa ...
Read more Comments Off on Problemet që sjellin dhëmbët e pjekurisë

A duhet ti heqim dhëmballët e pjekurisë?

Shëndetësi
Për një kohë të gjatë, njerëzve u është nevojitur dhëmbi i pjekurisë për përtypje normale. Dhëmbët e tillë fillojnë të shfaqen mes moshës 12 deri 25 vjet, ndërsa ...
Read more Comments Off on A duhet ti heqim dhëmballët e pjekurisë?