October 23, 2018
Donacion

Donacion

Caritas Kosova, donacion për QKUK-n

Lajme Shëndetësi
Caritas Kosova, do të dhurojë 25 shtretër me dyshekë dhe komodina, donacion për Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK). Në njoftimin për media të dërguar nga QKUK, bëhet ...
Read more Comments Off on Caritas Kosova, donacion për QKUK-n

Ambasada e SHBA-ve 1.1 milionë dollarë donacion për MPB, MF dhe MTI

Kryesore Lajme
Sot në Ministrinë e Punëve të Brendshme do mbahet ceremonia e dhënies së donacionit për Ministrinë e Punëve të Brendshme, Ministrinë e Financave dhe Ministrinë e Tregtisë dhe ...
Read more 0

Bashkatdhetarja nga Zvicra, donacion për fëmijët me aftësi të kufizuara (Foto)

Kryesore Kulturë Lajme Sociale
Bashkatdhetarja nga Zvicra, Jetmira Avdili, i ka dorëzuar sot Komunës së Gjilanit, përkatësisht qendrës së kujdesit ditor “Pema”, donacionin prej 2 mijë franga zvicerane për fëmijët me aftësi ...
Read more 6

Amerika donacion për Emergjencën, dhuron 51 mijë dollar

Lajme
Zyra amerikane për koordinim të Mbrojtjes në Kosovë, e cila vepron në kuadër të Ambasadës Amerikane në Prishtinë, ka dhuruar sot një donacion në vlerë të 51 mijë ...
Read more 0

Amerika donacion për Emergjencën, dhuron 51 mijë dollar

Lajme
Zyra amerikane për koordinim të Mbrojtjes në Kosovë, e cila vepron në kuadër të Ambasadës Amerikane në Prishtinë, ka dhuruar sot një donacion në vlerë të 51 mijë ...
Read more 0