October 23, 2018
IHH

IHH

Familjet e veteranëve dhe invalidëve të UÇK-së, ndihmohen me drurë për ngrohje nga IHH

Kryesore Lajme
Fondacioni Humanitar Turk për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut (IHH), u ka dalë në ndihmë shoqatave të dala nga lufta, përkatësisht 80 familjeve të invalidëve dhe veteranëve ...
Read more Comments Off on Familjet e veteranëve dhe invalidëve të UÇK-së, ndihmohen me drurë për ngrohje nga IHH

Turqia ofron ndihmë humanitare në Siri

Botë
Fondacioni Humanitar për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut (IHH) me qendër në Turqi ka dërguar pako ushqimore për 100 familje dhe mjete shkollore për 250 nxënës të ...
Read more Comments Off on Turqia ofron ndihmë humanitare në Siri

Organizata humanitare turke IHH ndihmon mbi tre mijë nxënës në Idlib

Botë Kryesore
Organizata humanitare turke IHH u ka ofruar ndihmë më shumë se 3.000 nxënësve në shkollat në Idlib të Sirisë, shkruan (aa), transmeton Kosova Post. Ndihmat në formë të ...
Read more Comments Off on Organizata humanitare turke IHH ndihmon mbi tre mijë nxënës në Idlib

IHH sot bëri shpërndarjen e kurbaneve për 120 familjet e invalidëve të luftës

Kryesore Sociale
Organizata Humanitare për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut (IHH) me qendër në Turqi, në kuadër të shpërndarjes së kurbaneve me rastin e Festës së Kurban Bajramit, sot ...
Read more 0

IHH shpërndan kurbane për familjet në nevojë

Lajme
IHH shpërndan kurbane për familjet në nevojë Fondacioni IHH gjatë Kurban Bajramit ka nisur shpërndarjen e ndihmave me kurbane, ku ka ndarë 1.800 pjesë të kurbanit për familjet ...
Read more 0